Friends

Saturday, September 3, 2011

Bila Aidilfitri Kembali


Selamat Hari Raya aidilfitri semua. Hai sedar tak sedar dah nak seminggu kita di bulan syawal kan. Cuti Raya pun dah nak abis. Seminggu da beraya sakan.haha... Entry kali nak kongsi picture masa raya la. Yelahh semua orang dah upload picture raya kat blog,fb, twitter kn termasuklah me.

Jom tengok picture me and family jalan2 raya. Tapi dapat kongsi sikit jela yg ada dalam fon je sebab malas nak transfer lagi yang dalam camera ;)

Me lah driver sejati membawa mereka kemana sahaja ;)


Saja je nak upload picture adik me yg sudah kurus tu banyak2 ;)

Elyn, Ayien, Imran and me makan buah rambutan ;)
(kuih raya kami dah bantai abis)

Ayien berangan nak buat iklan CONTOS..haha..

Syeeda n abah ku sayang :)
(mom slalu xde dalam picture sebab time kteowg posing msti die xda)
sorry mom ur pic xde dlm post nh.hehe

Sikit je pic bley share dengan korunk. Sebab yg lain suma dalam camera.hehe..
Tahun nh me memang beraya sakan. Seminggu cuti tak penah lekat dekat rumah. Thanks to kawan2 la sebab dapat jumpa korunk. Ramai juga dapat jumpa dari sekolah rendah sampai sk menengah cuma kawan2 masa uitm je belum berkesempatan beraya dengan korunk. Insyallah tengah syawal nanti kita bertemu ;)

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KAWAN-KAWAN :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...