Friends

Wednesday, August 24, 2011

Malware yang Durjana!

Wahhh...seminggu sudah aku menyepi tanpa khabar berita. Bukan sengaja tapi terpaksa. Tidak ku sangka kene serangan golongan-golongan yang tidak BERTANGUNGJAWAB ni. KECEWA betol!


Seminggu lepas aku nyer blog kene serangan BINATANG-BINATANG ini... Ape pon tak boley~ (ayat pemes kt FB sekarang ni)



TERIMA KASIH kepada BLOGER2 yang sudi berkongsi MACAM MANA NAK BUANG MALWARE ni.. TERIMA KASIH KEPADA ANDA Topimagine. Saya belajar dari anda. Ada jugak dari bloger2 lain tau! thanks ols~

p/s sedih tau sebab ingatkan kne delate selama lamanya blog ni sebab 3 hari lepas follow step tutorial tu still dpt detect malware tapi sekarang dah bebas dari sebarang ancaman. Rajin-rajinlah jenguk blog saya ya!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...