Friends

Sunday, August 14, 2011

Family Outing


AMARAN!! BUKAN 'FAMILY OUTING' KOREAN VARIETY SHOW!

Assalamualaikum and hye guys

Hmm its already 14 Ramadhan. 2 weeks more to go for Hari Raya. Haiyakkk~
But my baju raya???? do not buy yet.... im not so exited for hari raya this year! hehe... (is it true jaja???) keh3..

Ape ke heynya jaja speaking2 plak ni???

BERTUKAR~

Hah! Post kali ni saje je nak kongsi dengan korung aktiviti me and my family dibulan Ramadhan ni. Walaupun semua sebok bekerja tapi tetap lepak sesama diari minggu tau!
Isnin hingga Jumaat ape lagi KERJALAH! balik kerja je pergi bazar Ramadhanlah beli juadah berbuka. Hari-hari macam 2. Semua makanankat bazar kami da cuba. BOSAN jugak tapi nak buat macam mana kan memang dah tak larat nak masak lepas bali kerja. hehe...

Weekend je kami pun pergi la beriadah cuti-cuti mata
Here you go my FAMILY OUTING!!!!


Nak tengok picture seterusnya boleh klik read more ;)




My family is my soul besides ALLAH
Love all of them!

2 comments:

khadijah said...

zaja tak excited nak raye? dijah excited, baju raye pun dah beli.. nak duit raye..:) comelnye jalan2 ngan family..:)

ZajaErzani ZafaRuLhaK said...

Dijah: haaa.... sebab x bli baju raye lg la sebab 2 x xcited..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...