Friends

Sunday, July 24, 2011

Kerana Hantu Kak Limah

Hye, Assalamualaikum

Ahad sudah mahu meninggalkan aku. Unwilling to let go of lovely sunday. Tomorrow we are back at work and doing stuff other people are telling us to do. Gosh! Mondays Blues~

Walaubagaimana pun thanks to my lovely sister Ayien (baru 6 ahun budak ni) yang sentiasa menceriakan hidupku.

Aku cuma nak cerita dgn korang telatah adik aku ni, buat aku gelak je? nak tau ape? cecite cecite..

ha!

Aku ni kan peminat novel SITI ROSMIZAH. Awal bulan hari tu aku beli la novel LAFAZKAN KALIMAH CINTAMU. Tengah syiok2 baca Ayien sebok kacau.. Dah tak de orang nak layan dia la katekan. Sebok la mengeja title novel aku ni.

Ayien: L-A-F-A-Z-K-A-N K-A-L-I-M-A-H C-I-N-T-A-M-U
da betollah tu dia eja!

tapi...

lepas abis eja ada ke patot ayien sebut
KAK LIMAH

Ayien : Along, buku hantu kak limah ke?
Aku: hahahahahaha.., bukan kak Limah la Ayien tapi KALIMAH! bukan kak limah!
(sakit perot aku gelak!)

(adoi adik aku ni, tu la penangan cerita hantu kak limah ler tu!)


Da alang2 aku promote skali la cerita ni yek!
Novel ni memang best!
Try la baca, tak menyesal!

Pengarang : Siti Rosmizah
Penerbit : SR Publication
Harga : Sem Msia RM26.90
Sabah/Sarawak RM 29.90
Mukasurat : 816 Halaman

P/s: Lepas tu korang jugak boleh try bace next novel SITI ROSMIZAH, 7 Hari Mencintaiku

4 comments:

khadijah said...

mesti best kan siti rosmizah penulis andai itu takdirnye tu kan? nak beli la nanti..:) budak2 memang cepat terpengaruh ngan cite hantu kak limah, cam jiran dijah, baru 4 taun, dia cakap ucop comel..hee

ZajaErzani ZafaRuLhaK said...

best sangat dijah.... semua cukup! sedey, klakar, suspen...sume ader... empat2 novel die aku da bace....try la beli.huhu

Mastura Rusli said...

hahahahhaa...lawak beno adek mu nih~ ayien..ayien~ petah! cm kakak die jgk..hahah

ZajaErzani ZafaRuLhaK said...

mas : haha...aku petah?? dak mas nh biau betol...aku kan pemalu owgnye..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...