Friends

Monday, July 11, 2011

ALBUM # 1 Life as an ISB's student!

"Life as a student!"

Being a student is fun!

1. Wake up, shower, eat, catch a breath.

2. Study, with the company of caffeine- addicted from eqa!

3. The most important food for survival during odd hours -> chips! *VERY IMPORTANT*

4. Stress? Ignore or go to bed.

5. De-stress? Flood Twitter/Facebook as I have no one to turn to.

6. Develop muscles from carrying all that heavy textbooks.

but now... hanya boleh merindui zaman itu!

Kenangan bersama. Time ni KAMI geng bus skolah-GBS.

haaa... ini la rutin hari-hari masa awal2 sem degree.. Menuju ke Puncak Mahligai.
Letih oww kene mendaki puncak setiap hari lepas habis kelas tapi BEST! Borak-borak sambil gosip sampai sesak nafas (sesak nafas sebab penat naik bukit yek) bkn sebab tak berhenti bercakap!hehe..

Haa! ni lahh bus KUNING kesayangan kami. Antik kan! yang slalu konker tempat pon memang KAMI sahaja! haha..

Picture ni di ambil masa jamuan raya di FELDA Selancar 3. Konvoi2 ramai2 dr UiTM. My classmate memang HEBAT lah sebab ptg 2 ada presentation tapi tetap maintain siap pergi jamuan raya! Class P2 di Hatiku!
Ni la kanak-kanak riang kelahiran KWSP Segamat! Comel kan! Pengalaman pertama jadi emcee. Memang tak sangka. Da macam handle annual Grand dinner pilak siap berpantun.haha...


This picture was taking masa family day with EPF Segamat's staff.

haa...posing je lebih ni.Pinjam meja Kak Ros. Haha..

During training! Konon2 jawap tepon la tue... Mane ada orang jawab tepon senyum2 macam tue! haha...

Genting Highlands mari laa.... Rindunya dekat my housemate!

Ni la awek2 paya dalam! Comei2 gitu...ayakss...

Model of the year! wahaha...me with Linda. Masa ni attend wedding sepupu mimie..

Sesat mana pulak gambar ni... haa! sbelah saya tu maksu saya.Muda dan comel kan macam anak buah die jugak! haha...

Me with qaqa! Ha! Ni kat Kluang. Majlis kenduri kawin cousin Mimie.. Kat sbela saya tu Eyqa, asal saya angkat camera je teros posing macam tue! Mmg tak payah cakap apa2 dah!..

Aweks cun Mastura!

lalalala~ rindu sama kawan2...


Masa ni on the way nak pegi rumah Wanie ada jamuan raya. Apa lagi posing la kan. KAMI memang pantang nampak camera!

I'll be missing you guyss!



3 comments:

Mastura Rusli said...

weh! toilet pon masuk ka? naseb bersih~ hahahahaha

Mastura Rusli said...

uwaa...rinduuuu~

ZajaErzani ZafaRuLhaK said...

mas: aku pasan komen ko masok post lain..pasai kain teselak 2 x silap aku masok kt komen post lain..aish x paham aku...owg x kenal ko la kalo ko x bagi tau yg kain teselak 2 ko..hahaha...bkn nmpk muka pn....heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...