Friends

Tuesday, July 19, 2011

Album # 2 My Wedding Day!


Hye!

Opss! Not my wedding actually but my cousin's wedding (tah bila la aku pulak kan?) haha.. berangan je lebih! but.... suatu hari nanti.. aku akan jemput korang semualah-dont worry..

Enjoice!

After akad! Sekali lafaz je.. cayalahh!!

This is my Mak Ude, Yana was the only daughter yg dah kawin. congrats! tak mau sdih2!

My sis snap pic with pengantin, dgn harapan tak lama lagi dia pulak menyusul! haha..
(kompem lepas ni dia marah aku sebab letak statement macam gini!)


MALAM SEBELUM BERSANDING



next day...
The Wedding DAy!



Aku bukan pengapit ye..posing je tu!

Aku tak tau kenapa aku kaku. macam aku pulak yang cuak nak besanding
( utk pengetahuan korang picture sebenar pengantin laki duduk sebelah kiri, pengantin perempuan sebelah kanan- pic ni taken after majlis sanding tau! mak andam takde so semua tatau procedure sebenar. Almaklum lah semua single)
Thanks to technology cangih sekarang la-so aku rotate jek picture ni.hehe..

SELAMAT PENGANTIN BARU YANA & HADI
SEMOGA KEKAL SAMPAI KE SYURGA

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...